KONTAKTIRAJTE NAS

Pogodnosti

Što mislimo pod all-inclusive?

Vi vozite, ostalo je naša briga

Želite najam vozila bez dugoročne obveze i komplicirane papirologije? Zanima vas fleksibilna opcija u kojoj sami birate KADA i NA KOJI PERIOD koristite automobili? Viator Drive je rješenje za Vas.

Podrška u svakom trenutku

U bilo kojoj situaciji za vrijeme korištenja vozila možete se pouzdati u našu 24satnu asistenciju. Bilo da se radi o prometnoj nezgodi, ili pak nedoumici oko specifičnosti automobila poput dolijevanja Ad-blue tekućine naši stručnjaci su vam uvijek dostupni.

Osiguranje

Sva vozila pokrivena su policama obveznog i kasko osiguranja te policom osiguranja putnika u vozilu. Opseg pokrića i iznose sudjelovanja u šteti prilagoditi ćemo Vašim specifičnim potrebama i načinu korištenja vozila.

Održavanje i servisi

Svi troškovi redovnog održavanja i vanrednog servisiranja vozila uvijek su uključeni u mjesečnoj najamnini. Na ovaj način svi nepredviđeni troškovi i brige za Vas postaju prošlost.

Gume

Vaše vozilo u svakom periodu godine biti će opremljeno adekvatnim pneumaticima. Jednako tako osigurati ćemo svu potrebnu podršku u slučaju oštećenja ili puknuća gume.

Štete na vozilu

U sklopu podrške upravljamo čitavim procesom od zaprimanja informacije o šteti na vozilu do organizacije popravka.

Mobilni u svakom trenutku

Ako vozilo koje koristite nije u voznom stanju zbog kvara ili prometne nezgode u najkraćem roku ćemo osigurati zamjensko vozilo za cijeli period popravka.

Zamjena vozila

Dođe li do promjene u Vašim potrebama u bilo kojem trenutku možemo vozilo zamijeniti većim ili manjim modelom koji je adekvatniji za Vas, naravno uz prilagodbu najamnine ovisno o Vašem odabiru.

Moderni i atraktivni automobil

Automobili iz naše ponude u prosjeku su stari do godine dana i uključuju najnovije modele renomiranih proizvođača poput Mercedes Benza, Audia, Peugeota, Renaulta, Opela, VW, Škode i mnogih drugih.

VIATOR drive Blog

Novo središte za sve vozače i one koji to žele postati! Od vodiča za automobile do korisnih savjeta. Donosimo sve što vam je potrebno kako bi vaše putovanje bilo jednostavno i isplativo.

SAZNAJ VIŠE