KONTAKTIRAJTE NAS

Dugoročni najam novih automobila bez kreditnog zaduženja, komplicirane dokumentacije i brige o održavanju? Da, moguće je.

AnitaMatas
Podijelite: Facebook Twitter

U doba kada se životne prilike mijenjaju goto svakodnevno, odluku na zahtjevna financijska ulaganja, poput kupnje novog automobila ili nekretnine nije lako donjeti. Ipak, razmišljate o promjeni ili proširenju voznog parka vaše tvrtke ili imate potrebu za komfornijim vozilom zbog proširenja obitelji.

Kvalitetne odluke u spomenutim situacijama postaju nužnost, a pronalazak idealnih rješenja može biti izazov. Kao idelano riješenje u ovim situacijama kod nas sve više postaje zastupljen svjetski trend višemjesečnog najma automobila umjesto kupnje istoga.

Viator dugoročni najam vozila

Je li ovaj trend opravdan i je li usluga dugoročnoga najma automobila zaista bolja i u krajnjem slučaju isplativija opcija? Uzmu li se u obzir pojedinačni troškovi kupnje i brige oko posjedovanja automobila (mjesečna plaćanja, osiguranje, održavanje, popravak) u konačnici iznos mjesečnog najma automobila bit će sličan ili jeftiniji od mjesečnog troška kupnje istoga.

No, dugoročni najam donosi brojne benefite koji u cijeni kupnje nedostaju. Tijekom trajanja dugoročnog korištenja automobila, briga o održavanju i osiguranju vozila prebačena je u potpunosti na rent a car tvrtku, a na vama je da svu koncentraciju, brigu i vrijeme usmjerite na neometano odvijanje vašeg poslovanja.

Neke od prednosti su i nepostojanje kreditnog zaduženja. U situaciji kada dugoročne financijske obveze mogu negativno utjecati na fleksibilnost poslovanja i kreditni bonitet pojedinca, dobro je znati da možete ostati mobilni i bez ograničavanja likvidnosti vašeg poslovanja.

Dok kod kupnje ulažete svoj novac u automobil koji svake godine i svakog pređenog kilometra gubi na vrijednosti, kod dugoročnog najma ne morate brinuti o tome. U svakom trenutku na raspolaganju su novi modeli automobila, za sigurniju i udobniju vožnju. Kvalitetna mobilnost je dostupna čak i u slučajevima kvara ili štete trenutnog vozila, jer su odmah dostupna zamjenska vozila, bez dodatnih troškova.

Krećete li na put s kolegama ili dodatnim članovima obitelji, trenutni model automobila jednostavno možete zamijeniti za veći i komforniji. Bez komplicirane dokumentacije možete mijenjati kategoriju ili model automobila. SUV zimi, a cabrio ljeti? Da, moguće je.

Opcija višemjesečnog najma vozila koja prati životni i poslovni stil zaista zvuči primamljivo. Stoga i postaje jasno zašto je ovaj trend zastupljen u Europi ali i sve više u Hrvatskoj.

Dugoročni najam SUV

Unatoč izazovima s kojima se suočavamo na poslovnom i privatnom planu, u njima treba uživati. Zašto onda ne priuštiti sebi kvalitetnu mobilnost u svakom trenutku i dugoročno iskustvo vožnje novih i sigurnih vozila.

Viator Drive je usluga najma vozila koja nudi sve navedene benefite mobilnosti. Uz dugogodišnje iskustvo, financijske i ljudske resurse, kvalitetnu mrežu partnera i dobavljača, Viator Drive se nameće kao idealan izbor za dugoročni najam vozila. Kontaktirajte nas, odaberite svoj plan najma i krenite.